Blog

A kezdet...

2013.02.10 06:04

                                                                                                        Szaisztok!

Lássuk a macit, bár már kétes hogy mindenre emlékezzek,de teszek egy probát.

3-4 hónappal ezelőtt együtt dolgoztam egy villanyszerelő kollégával, akinek van egy mániája, szereti a RC világát, igaz jómaga nemigen ért el sikereket. Nem mondom, hogy nincs hozzá érzéke, de ... Szóval neki van egy két tecckós helije, és volt neki ez az ugynevezett SkyLady. Megvette pár ével ezelőtt de repüni igazán sosem tudott vele.

Gondoltam megkérdezem szüksége lesz-e még a madárkára: "Hát Antikám  ott van a kamrában, vidd el, én már gyakorlatoztam vele eleget, de nem volt sikerem.Talán majd neked ... ha mégsem, akkor lesz egy kis elektronikád."

Örültem mint aza bizonyos majom a ...banánnak :) Alig vártam hogy hazaérjek, és már bontogattam is a dobozkát... hát volt benne egy pár lom nekiláttam sakkozni, hogy mi-hová-mikor-minek.

A vizszintes vezérsík össze volt törve, helyette volt csinálva egy balsa, de nagyon nem volt pontos, ezért első feladatnak eztlőttem be. A törmelékek alapján sikerült csinálni egy mérethelyeset, ami még "jól" is nézett ki. Összeraktam a masinát, és az akkut feltettem tölteni....

Címkék